Пловдив и областта се сдобиха с нов логистичен терминал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
17:13 / 19.03.2013
4866
Българското представителство на немската фирма Шенкер ЕООД стартира работа в новопостроена сграда, отговаряща на най-високите световни стандарти. На официалното откриване присъства и областният управител Здравко Димитров. Той благодари на фирмата, че е избралада ситуира новата си база в село Радиново,област Пловдив. Със започване на работа на логистичния център в региона ще се открият нови работни места. А това от своя страна ще даде шанс на повече млади хора да предпочетат да останат в страната ни, допълни още областният управител.

Логистичната база в село Радиново, в непосредствена близост до магистрала Тракия, която скоро ще бъде довършена по цялата си дължина от София до Бургас, благодарение на активната политика на правителството на ГЕРБ, дава възможност да се реализират проекти за износ на продукция, които ще помогнат на клиентите да оптимизират логистиката си. Сградата е проектирана да бъде енергийно ефективна и функционална в съответствие с най-високите стандарти и технологии в строителството. На разположение са електронен контрол на достъпа, видеонаблюдение, сигнално-охранителна и противопожарна аварийна система. Стойността на проекта на първия етап е 1 200 000 евро.


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).