Пламен Юруков лично покани д-р Иван Чомаков на среща на СДС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:11 / 19.01.2008
2727
Председателят на СДС Пламен Юруков лично е поканил бившия кмет на града д-р Иван Чомаков на днешната си среща със синия актив в града. Това съобщи самият той, след като се оказа, че местното ръководство на СДС не е поканило Чомаков. След местните избори Чомаков беше отлюспен от  пловдивското синьо ръководство с мотива, че работел за други кандидати.

"В СДС започва структурна реформа, като партията поема курс към отваряне за нови и инициативни хора", каза още Пламен Юруков. "Структурната реформа цели да скъсаме с демократическия централизъм", обясни лидера на СДС, според когото се обсъждат няколко варианта за новата структура на СДС.

"До два-три месеца трябва да е ясно с кои партньори ще участваме на следващите парламентарни избори", каза още Юруков. "Целта ни е участие във властта след парламентарните избори догодина", допълни синият лидер.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако сте в Пловдив заведете детето си на "Детски панаир на занаяти...
Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% зар...
36 лева за килограм боровинки в Пловдив
Теодора напусна дома си в Пловдив, в момента никой не знае къде е...
Добри новини за Югоизточния обход на Пловдив
Геворг Харутюнян остава на топло


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).