Пияна циганка с грозни жестове към полицаи

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (1)
09:01 / 05.03.2020
6134
Пияна ромка крещяла на полицаи "Махайте се от тука, ***“ по време на специализираната полицейска операция, която се проведе на 26 февруари в Йоаким Груево, Триводици, Ново село, Стамболийски и Кричим, научи репортер на Plovdiv24.bg. Жената била задържана и отведена в сградата на РУ- Стамболийски.

На 26 февруари около 10.30ч. полицаи, заедно със служители от Регионална дирекция по горите, извършвали проверка по сигнали за незаконно придобити дърва. Акцията се извършвала в една от ромските махали на проверените селища около  Стамболийски. Проверяващите открили незаконно придобити дърва за огрев в къща в селото, на които нямало поставена съответна маркировка.

Полицейските служители взели отношение по случая, като в същия момент, по улицата преминала възрастна жена от цигански произход, във видимо нетрезво състояние. Тя започнала да крещи към проверяващите думи на неразбираем за тях език. Те й направили забележка да преустанови действията си, тъй като възпрепятствала спокойното протичане на проверката.

В същия момент, жената се обърнала към тях и им изкрещяла: "Махайте се от тука, ***", след което се хванала в областта на слабините. Ромката втрещила всички с поведението си. Тя била задържана в сградата на РУ- Стамболийски, където установили самоличността й. 

Съдът наложи на разюзданата ромка глоба в размер на 150 лева за оскърбително отношение към орган на властта.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).