Пет основни предимства на баните с душ кабина  

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:58 / 01.11.2018
5428
Не се замисляме често, но банята е място в което прекарваме не малко време. Според проучванията средно сутрин в отделяме около 25 минути и 59 секунди. Ето защо е важно да организираме мокрото помещение спрямо новите тенденции, индивидуалния ни стил и необходимата ни функционалност. Като всяка част от дома, така и в банята е важно да създадем уют, които да е съобразен с пространството. Разбира се, жизнено важно е помещението да бъде лесно за поддържане. За това трябва да се съобразим с редица неща преди да започнем ремонта на банята. Тук се заражда въпроса дали е добра идея да имате душ кабина. По-надолу ви предлагаме няколко основни предимства, които със сигурност, ще помогнат да вземете подходящото решение за вашия дом. Трябва да се има в предвид, че това е дългосрочна инвестиция, която си струва да направите поради ред причини: 

1. Душ кабината осигурява пълен комфорт в банята

Безспорно това е едно от основните предимства, които има душ кабината. В повечето случаи банята става с много по-организирано пространство. Също така ще пропуснете неприятното и опасно усещане за мокри плочки, на които лесно можете а се подхлъзнете. С душ кабина ще можете да внесете повече уют и комфорт с красива и мека постелка за баня. Ще ви се отдаде възможността да бъдете по-смели с внасянето на акценти в това помещение и можете да помислите дори за подходящо растение.  

2. Организирано пространство в банята

Основен мит, които спира много хора да имат душ кабина в банята е свързан с пространството. Не е необходимо да имате много просторна баня, дори ще е много подходящо решение и за по-малки и средни бани. Ще се обособи пространство за къпане, което е много ефективно, особено ако помещението е с тоалетна.

3. СПА преживяване в  собствения ви дом

На пазара се предлага богат избор от душ кабини. Също така имате избор от разнообразни хидромасажни душове. Така ще превърнете ежедневното къпане в невероятно спа преживяване от най-високо ниво. Множеството производители предлагат много хитри решения. Може да има вградено осветление и музика, която ще ви помогне да си починете максимално.

4. Модерно и стилно решение за всеки дом

Присъствието на душ кабина в банята внася изключителен стил и индивидуализъм. Подходящо решение за всеки модерен дом. Разнообразието от модели и елегантните стъклени прегради осигуряват всичко необходимо за изтънчен дизайн на банята ви.

5. Лесна ежедневна поддръжка

Всяка баня трябва да бъде добре почистена, затова е от ключово значение е възможността за лесна поддръжка на хигиената в банята с наличието на душ кабина. Освен компактния формат, които имат повечето модели, материалите от които се изработват душ кабините, са създадени с умисъл за лесно почистване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).