Партия "Лидер" излиза на предстоящите избори с мотото "Да съживим България"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:50 / 05.11.2012
3869
"Да съживим България" е мотото на ПП "Лидер", чиято пловдивска структура днес бе официално представена пред журналисти в града под тепетета, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На срещата с медиите присъстваха зам.-председателят на партията Владимир Маринов, областният председател Никола Ликов и оглавилият пловдивската структура Тодор Христев.
 
"Искаме да утвърдим "Лидер" в Пловдив. Единственият ни противник е мизерията в България. Ще залагаме на икономическия растеж на държавата, тъй като българският бизнес е в криза. Целта ни е самостоятелна парламентарна група в следващото Народно събрание", заяви Владимир Маринов. Той беше категоричен, че партията се основава изцяло на здравия разум и прагматизъм на членовете си. 

"Само за първото тримесечие на годината официално са фалирали 27 000 фирми, сигурен съм, че досега броят им се е удвоил, заяви още зам.-председателят на "Лидер" и отсече: Искаме да предложим на обществото това, което вече 22 години се губи".

Стана ясно, че структурите на партията в Съединение, Сопот, Хисар, Карлово и Община "Родопи" вече работят, до седмица ще са готови и тези в общините Асеновград и Първомай. На 18 октомври структурата в Пловдив подписа политическо споразумение с НИЕ. 

ПП Лидер е либерална центристка партия и е участвала във всички избори от 2007 г. насам, откогато е създадена. През 2009 г. спечелихме 3,26% или 134 740 гласа и останахме най-голямата партия извън парламента, коментира още Маринов.

Той беше категоричен, че в България е невъзможно да се стартира нов бизнес за кратко време и заяви, че това трябва да се промени. 

"Малък бизнес с до 5 работници в Германия се започва за 24 часа, а в България не може да стартира и за 24 дни", възмути се още зам.-председателят на партията и поясни, че причината са в многобройните разрешителни и лицензии, които се изискват тук.

"За мен политиката е професия и имам натрупан 20-годишен опит като такъв. За всичките 22 години на прехода не се осъществи нито един успешен национален проект", каза в представянето си шефът на пловдивската структура на ПП Лидер Тодор Христев. Въпреки, че той и областният председател на партията Никола Ликов са бивши членове на "Атака", те декларираха, че няма да дърпат структури на "Атака" към "Лидер".

"България няма средна класа и ние искаме да я създадем. Всички правителства след прехода са виновни за изключително лошото икономическо състояние на държавата и мизерията на хората. Това с "ляво" и "дясно управление" е просто едно безумие, термини, въведени от разни политолози", заявиха още от Лидер.

Виж коментарите (6)

Още по темата (455):
02.05.2023 Плащаме 4400 евро на Местан и ЕСПЧ, защото Изборният кодекс не му дава да агитира на майчин език
17.01.2014 Еврокомисия ще разследва сигнали от ГЕРБ за купуване на гласове от ДПС
19.10.2013 Костинбродският кьорфишек, или как рибата излезе цаца
18.10.2013 ГЕРБ излезе с декларация по случая "Мултипринт"
14.10.2013 Повдигнаха обвинение на бившия главен секретар на МС за костинбродските бюлетини
17.09.2013 Бойко: Станишев е финансирал предизборната си кампания с пари на Пловдивския панаир
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).