Отвратително! Роми-онанисти дебнат жени и деца в "Тракия", полицията безсилна!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (108)
06:30 / 25.01.2014
32869
На неприятна случка постоянно стават свидетели читатели на Plovdiv24.bg, които живеят в "Тракия". Ето за какво става дума. Публикуваме сигнала без никаква редакторска намеса:

Здравейте, в жилищен район "Тракия", в горичката зад 44-и блок, често можете да бъдете изненадани от роми-онанисти. Причакват децата от намиращото се училище "Черноризец Храбър" и беззащитни жени. Ако минувачът се окаже мъж - се преструват, че събират дърва.

Поредният случай е от вчера: сигнализирахме в полицията и заснехме няколко неособено естетични кадъра, които Ви предоставяме. 

След първия ни сигнал полицията много бързо пристигна на мястото. След проверка на документи отпратиха онаниста да си ходи. Но след по-малко от десетина минути той пак се върна на същото място и продължи да плаши минаващи момичета. Отново се обадихме в полицията, откъдето ни казаха, че онанистът бил освидетелстван като психично болен и не подлежи на наказателна отговорност, но все пак щели да изпратят отново полицаи.

След като полицаите дойдоха за втори път, онанистът успя да им избяга и захвърли колелото си. 

Оказва се, че освидетелстван ром-онанист на практика е недосегаем. Дори полицията да си свърши работата, файда от това няма! Оставям коментарите на Вас.


Виж коментарите (108)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).