Отново тризнаци се родиха в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:34 / 29.02.2016
12708
Новородените Самуил, Данаил и Емануил ще получат от кмета Иван Тотев еднократна помощ от 5000 лева и гледачка за две години, чиято заплата се поема от Общината. Това са вторите тризначета, които ще бъдат подпомогнати от градската управа.

Те се появиха на бял свят на 5 февруари и още са в болница, тъй като са около 2 кг, но вече не са в кувьози. Родителите им Ивелина и Илия Стоянови ги чакали дълго.

Семейството живее в гарсониера в "Тракия". Помощта ще им бъде преведена по представена от родителите сметка, уточни секрекарят на общината Ангелина Топчиева. 

Тя отсега се кани да организира среща между Самуил, Данаил и Емануил с тризначките Дария, Даная и Анелия, които се родиха на 18 май м.г. Техните родители Недялка и Костадин Топорови получиха еднократна помощ и детегледачка, но чакат по-голямо жилище от общината. Преди Коледа Иван Тотев им обеща да реши този въпрос.

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).