Отново сме свидетели на отвратителни гледки в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:46 / 22.05.2023
1172
Междублоковото пространство в Пловдив отново се превръща в едно мини сметище. Във фейсбук хората все по-често публикуват снимки на непочистени и препълнени контейнери за боклук и мръсно място около тях. Този път снимките са качени в "Забелязано в Кючука" и са отпреди няколко дни, видя Plovdiv24.bg.

От кошовете за отпадъци се подават разполовени манекени, използвани в магазините за дрехи, разхвърлени са кашони, шкафчета, стари дървени легла, дрехи, прогнили матраци и други боклуци. Все пак е добре да уточним, че става въпрос за кошовете за разделно сметосъбиране, а тези за битовите отпадъци са почистени и празни от общинското предприятие.

"Очаквам още хладилник, печка и пералня - утре на същото място... до "Събота пазар". Обикновено се изнасят след полунощ", написа жената, която е направила публикацията.

Според пловдивчани:

"Често се наблюдава и до кофите на кръстовището на училището и сектантската църква ли е, дом ли е. Даже ме съмнява, че те правят тези мизерии"    

Викаш си камион и ти ги извозват до сметище! Ако има камери, ще видят кой е и ще му натресат една яка глоба, на българина, докато не му бръкнеш в джоба, няма да се оправи! Така се прави в нормалните страни!

Според указания на чистота, едри битови отпадъци се изнасят привечер или рано сутрин преди да е минал камионът.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Малка община, граничеща с Пловдив, настигна София по строителство...
В Пловдив не се научихме да минаваме през кръгови кръстовища
Ето я листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област
На улица в Пловдив снимаха новия джип на Ferrari
Това е листата на БСП в Пловдив, която ще атакува новия парламент...
Адско задръстване на Околовръстното на Пловдив, шофьорите изнерве...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).