Отново хаос в Градския транспорт в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
11:18 / 29.05.2011
8539
"За пореден път днес станах свидетел на хаоса, който цари в Градския транспорт в Пловдив. На 28.05.(събота), когато беше официален работен ден, в 8.30 ч. сутринта чаках рейс на бул."Македония" (до кметство"Южен"). На спирката имаше над 30 човека. Всички успяхме да се натъпчем в рейс №27, а на следващата спирка ни чакаха още поне 20 човека, които нямаше как да се качат. Пълен хаос настана и когато кондукторката трябваше да съобщава на всички през 2 минути, че днес въпросната линия не отива до Гробищата", пише на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш читател.

Писмото на възмутеният гражданин продължава така:

"Оказа се също, че автобус №1 е с празнично разписание. Аз искам да попитам: откъде накъде? Нали днес е
работен и учебен ден? Нали трудещите се хора и учениците разчитат на Градския транспорт? И още нещо - как може да няма никъде информация за това коя линия кога ще е с делнично и кога с празнично разписание? Не е ли редно всички линии да се движат нормално в такива дни като днешния?" 

Според читателят ни обаче, това не е прецедент. 

"В последните няколко месеца това се повтаря и повтаря. Ясно че, всеки се опитва да прави икономии, но не е редно да е за сметка на гражданите, които съвестно си плащат и билетчетата, и картите. Мисля, че е крайно време шефовете на фирмите, отговарящи за транспорта в Пловдив, да се стегнат и да вземат мерки за по-добро и качествено обслужване", завършва писмото.

Plovdiv24.bg припомня, че на 27.05. публикувахме материал за работното време на градския транспорт, в който Никола Янакиев, директор на ОП "Организация и контрол на транспорта" в Община Пловдив казва: "Утре повечето автобуси в града ще се движат по празнично разписание. Изключение от това са колите, които се движат по линии 17, 22, 18 и 27. Това е така, тъй като за тези места няма алтернативен транспорт."

Виж коментарите (26)
Още новини от Новини от Пловдив:
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Нови случаи на коклюш в Пловдив
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).