Отличиха завода край Пловдив на водещ световен производител на сензори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:29 / 14.12.2016
4987
"Сенсата Технолоджис", водещ световен производител на сензори и системи за контрол, спечели награда за завода си в Пловдив за "Високотехнологични и иновативни решения" в категория "Производствени и логистични сгради" в престижния конкурс "Сграда на годината" за 2016 г.

Компанията, която има завод за производство на високотемпературни автомобилни сензори в Ботевград и Бизнес Център в София, откри новото си производство за автомобилни сензори за налягане в Пловдив през април тази година и има сериозни планове за разрастване в следващите години.

Конкурсът "Сграда на годината", учреден през 2002 г., е най-престижното събитие в България в областта на инвестиционните дейности, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през годината. Конкурсът е под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството с подкрепата на браншови организации в сферата на архитектурата и строителството. 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).