Откъде можем да купим билети за културни и спортни събития в Пловдив?

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:10 / 11.02.2023
1781
От 5 години Общински институт "Старинен Пловдив" включва в дейностите си продажбата на входни билети за културни и спортни събития. Като представител на най-голямата електронна система за продажба на билети "Ивентим", билетните каси, управлявани от Института са на разположение на всеки, който иска да посети театър, концерт, клубно парти, фестивал, футболен мач, тенис турнир и много други събития както в Пловдив, така и на територията на цялата страна.

Местата, откъдето можете да се снабдите с билети в Пловдив са: Билетен център на пл. "Стефан Стамболов"(пред сградата на Община Пловдив), Туристически-информационен център на ул. "Райко Даскалов" №1 (пл. "Римски стадион") и каса на Античен театър (ул. "Цар Ивайло" №2 а - вход откъм АМТИИ). Касите работят със зимно работно време, всеки ден от 09:00 до 17:30 ч., (обедна почивка 13:30 - 14:00 ч.), а в лятно работно време от 09:30 до 18:00 ч. (обедна почивка 13:30 - 14:00 ч.).

Две билетни каси има и в Дома на културата "Борис Христов“ на ул. "Гладстон" № 15. Каса "МаскАрт“, представител на "Ивентим", продава билети за всички събития в Пловдив и страната, както и за събития в ДК "Борис Христов“, Античен театър, лятна сцена Орфей, Летен театър, които не присъстват в "Ивентим". От касата на Държавна опера – Пловдив, освен билети за събития от афиша на Опера Пловдив, можете да получите и рекламни материали, програмки и дипляни за предстоящия летен сезон.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).