Откриха хероин след стрелбата в подлеза на Гарата

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
12:26 / 10.05.2018
7650
Наркотик бил иззет от участник в конфликт в Пловдив. Това съобщиха от ОД МВР във връзка със стрелбата в подлеза на Гарата: "Минути преди 22 часа във вторник екип на Второ РУ се отзовал на съобщение, че в подлез на Централна гара служители на жандармерията се намесили и предотвратили разрастването на физическата саморазправа между двама мъже. Според информацията, единият от тях бил произвел изстрели във въздуха с газов пистолет, без да има пострадали.

Установена  е самоличността им – криминално проявени 37-годишен жител на старозагорско село и 35-годишен пловдивчанин. Стрелецът бил по-младият, който е отведен в районното управление и при последвал обиск от него е иззето пакетче хероин. По случая е образувано бързо производство под наблюдението на районната прокуратура. Предстои на извършителя да бъде повдигнато обвинение за престъпление по чл. 354а от НК".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).