От УМБАЛ-Пловдив се похвалиха с дарение в помощ срещу COVID-19

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:18 / 18.03.2020
2774
Козметична фирма "Биофреш" изненада днес медиците и служителите на УМБАЛ-Пловдив, като им подари 1000 броя дезинфектанти. Личните предпазни средства бяха донесени до входа на лечебното заведение.

Правим този подарък, защото работещите тук  са сред най-застрашените от новата зараза – COVID 19, и искаме да се погрижим за тях, заяви собственикът Спас Георгиев. Той обясни, че в кризисната ситуация трудно се намират пулверизатори и затова производството е ориентирано към гелообразни дезинфектанти - фирма "Биофреш" сама изработва тубичките за тях.

Георгиев увери, че срещу дарението не иска нищо от УМБАЛ-Пловдив, а е воден единствено от желание да изрази своята и на екипа си подкрепа в тази тежка за медиците обстановка в страната.

Жестът на фирмата е благороден и стопли сърцата ни в този труден за нас момент, каза главната сестра Елена Симеонова. Изпълнителният директор д-р Аргир Аргиров заяви, че поднася благодарности на "Биофреш" от свое и от името на колегите си за проявената съпричастност. Дезинфектантите ще бъдат връчени на всеки от работещите в лечебното заведение.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).