От Пловдив тръгна първият в България "Поход за Семейството"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
14:50 / 09.06.2018
39049
Стотици пловдивчани и граждани от Пазарджик, Асеновград, Брацигово и други близки населени места на различна възраст се включиха в първия по рода си в България национален "Поход за Семейството“. 

Облечени в розови и сини фланелки, с балони и плакати в ръце с надпис "Здраво семейство = на здраво общество“, "Не на джендър идеологията в училище“, "Всяко дете се нуждае от майка и баща“ и "Само християнските ценности ще спасят Европа от саморазрушение“, те преминаха спокойно през Главната улица. 

За да заявят, че семейството е най-ценната инвестиция и се противопоставят на опитите за посегателство върху децата чрез въвеждането на джендър-политики, в похода се включиха цели семейства с малките си и пораснали деца, както и младоженци със сватбени одежди. 

Шествието спря пред Централна поща, където бе прочетена декларация, призоваваща управляващите на всички нива да приемат политики и въведат мерки за укрепване и насърчаване на брака и семейството с цел излизане от демографската криза.

Настоява се още политиците да се  противопоставят на опитите за редефиниране на традиционните семейни ценности. 





Декларацията ще бъде внесена в Народното събрание.

Инициативата е част от националния "Поход за Семейството“, който се осъществява днес в няколко големи града в страната в защита и за утвърждаване в нашето общество на брака между мъж и жена и на традиционното българско семейство. 

Източник: БНР

Виж коментарите (31)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).