От ЕНП подкрепят арх.Илко Николов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:28 / 28.09.2011
3811
Съюзът за малки и средни преприятия към ЕНП даде подкрепата си за арх. Илко Николов ден след официалния старт на предизборната кампания на "Синя коалиция - Пловдив".

В специален поздравителен адрес неговият президент и евродепутат Надежда Нейнски заявява категоричното си съдействие за реализацията на управленската програма на арх.Николов. Той ще може да разчита на активната европейска подкрепа на Съюза за малките и средни предприятия за осигуряване на административен капацитет за усвояване на европейските средства чрез директен достъп в Брюксел до различните програми за финансиране. Също така пловдивските фирми ще получат възможност да заявят своите нужди и предложения за развитие на бизнес средата както на национално, така и на европейско ниво.

"За да се случи това, нужна е промяна. Арх.Николов може да я осъществи", убедена е Надежда Нейнски, защото той има уменията и волята да управлява общината по прозрачен и далновиден начин.

"Промяна и единство ще са ключовите послания по време на кампанията",  каза председателят на СДС Мартин Димитров при нейното откриване. Ние ще успеем, защото имаме най-добрия кандидат за кмет. Това го признават всички. Общата ни цел е Пловдив да има десен и успешен кмет", допълни още той.

"Абсолютно убеден съм, че това е най-силната кандидатура" , бе позицията и на Иван Костов - председател на ДСБ. "Арх.Николов е израснал в професията си, достигнал е много високи нива, доказал се е и като човек. Той е съчетание между политическа воля, професионализъм и високо експертно начало", каза още Костов.

"Арх.Илко Николов е лицето на новия обществено-политически модел, който предлагаме от "Синя коалиция - Пловдив". Чрез него ще разбием Първаново-Путиновския олигархичен модел на управление на града",  гарантира Спас Гърневски - председател на ДСБ и кандидат за общински съветник. 

"Представителите на олигархията умишлено държат града ни беден и хората с ниски доходи, задушават местния бизнес и оставят Пловдив без европейски инвестиции. Затова днес Пловдив има нужда от нова посока", допълни той.

 
"Нека започнем промяната за успеха на пловдивчани чрез избора на арх.Илко Николов за кмет",  призова инж. Димитър Язов - председател на БЕС и кандидат за общински съветник, това ще гарантира дясното управление на града. "Чрез професионализма, експертността и предприемчивия ум на нашия кандидат за кмет ще се реализират възможностите за развитие на Пловдив", каза още Язов.

"Управлението на Пловдив трябва да се прави по нов начин - с мисъл, сърце и професионализъм", заяви и председателят на СДС инж.Петър Попов

"Това означава пловдивчани реално да участват в управлението, да върнат доверието си в институциите и да успяват тук - в своя град, в своя Пловдив", допълни той.

"Затова тези избори са изключително важни. На тях може да бъде обърната посоката, в която се развива градът", категоричен бе и кандидатът за президент на България Румен Христов.  

"Аз вярвам, че арх.Илко Николов ще успее за добро на Пловдив и пловдивчани", завърши Христов.

Виж коментарите (2)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).