Опасно: Собственици незаконно пуснаха ток в гаражите си!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:37 / 07.12.2015
3463
На двадесет и четири собственици на гаражни клетки, разположени в квартал "Гладно поле" в район "Източен", бяха направени предписания за премахване на електрическото захранване към гаражите. 

Без одобрени проекти и в нарушение на чл.12 ал. 6 от общинската Наредба за разполагане на преместваемите обекти те са монтирали електрическо захранване. 

"Това е много опасно и крие рискове за живота и здравето както на самите ползватели, така и на живеещите в района. Част от електрическите кабели са напукани от атмосферните условия, монтирани са без спазване на каквито и да е норми на безопасност и категорично в нарушение на общинската наредба. 

На собствениците са дадени четиринадесет дни да премахнат незаконните съоръжения", заяви кметът на района Николай Чунчуков.

Той заяви готовност да започнат действия за премахването на гаражите, ако собствениците им на изпълнят предписанията на районната администрация.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
В 472 секции ще се гласува днес в Пловдив
Убийството в Кючука: Ударите са нанасяни както в изправено, така ...
Верижна катастрофа между няколко автомобила до Труд
Военни демонстрираха различни техники и тактики в Пловдив
Малшанс споходи десетки пловдивчани
2130 пловдивчани имат възможност да изпитат напълно непозната тръ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).