Огромни кучета притесниха пловдивчанин

Автор: Васил Динев
Коментари (10)
08:45 / 28.09.2017
6720
Здравейте, изпращам Ви снимка на един нагъл човечец (по-скоро на част от кучетата му) с кучкарник (вероятно незаконен), находящ се на ул. "Петър Стоев" между кръстовището с ул. "Стефан Стамболов" и ул. "Димитър Талев". Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нас. И продължава: "Правени са многократно забележки на въпросния типаж, резултатът, както сами се досещате, е нулев. Този господин има 6-7 огромни кучета, които ежедневно разхожда в градинката на ул. "Стефан Стамболов" 51, както се вижда от снимката точно под табела "забранено за кучета". 

Нямам нищо против големите кучета, самият аз дълги години съм бил собственик на голяма порода. Проблемът е че кучетата са много и не се почиства след тях, а и се разхождат на забранено за това място. Ако имате идеи как да процедирам с наглия господин, ще Ви бъда благодарен. Неведнъж лицето е споделяло, че печели пари от кучетата, така че предполагам ще може да си позволи глоба от Общинска охрана, въпросът е, че последните не се появяват (никога) в този район... Поздрави".

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).