Огради на Гребната база! Пловдивчанин: Кой гениален мозък го реши?

Автор: Диана Бикова
Коментари (3)
13:22 / 21.06.2021
16075
Огради са се появили на Гребната база, сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Ето писмото:

"Скъпа медия, всеки ден тренирам на Гребния канал. Една седмица пропуснах, тъй като бях в отпуска на морето. И така, когато се върнах, реших да потичам и се натъкнах на покъртителна гледка. От западната страна на Гребния канал бяха поставени заграждения.

Та се питам, кой гениален мозък реши, че трябва да сложи заграждения, и то точно пред пейките на които, като седнеш - се любуваш на страхотния фон на Гребния канал. Сега, като седнеш, пред теб се виждат решетки и имаш чувството, че си в клетка или затвор. Не можаха ли да сложат загражденията зад пейките, за да не закриват гледката!!!"

Кметът на район "Западен" Димитър Колев ни увери, че загражденията са временни, независимо че приличат на постоянни. Заместник-кметът по спорт на голяма община Георги Титюков обясни, че още днес ще бъдат демонтирани оградите, които са пред пейки, за да може хората да ги ползват спокойно.

Поставянето на оградните пана е заради световното първенство по гребане за юноши и девойки до 19 години, което ще се проведе от 11 до 19 август. Заради по-строгите изисквания Организационният комитет е започнал още отсега да прави подготовката за голямото спортно събитие.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).