Официално представиха новия заместник-областен управител

Автор: Мария Морунова
Коментари (1)
13:46 / 16.07.2015
2674
Владимир Маринов от АБВ днес официално бе представен като зам.-областен управител на Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Губернаторът Розалин Петков припомни, че със заповед на премиера Маринов е назначен на поста.

Маринов категорично заяви, че не е приел назначението заради заплатата, която е 1767 лева. Това за него било предизвикателство, с което щял да се справи, макар още да не знае ресора си.

Розалин Петков подчерта, че още един заместник на областния управител е много важен, тъй като има много работа около "Тракия икономическа зона".

Зоната е вече много се развива, подготвят се и инфраструктурни проекти в Куклен, "Марица" Раковски, които са част от "Тракия икономическа зона". Искането за финансиране на тези проекти от Министерски съвет става именно чрез областния или зам.-областния управител. Така че още един зам.-губернатор ще има много работа.

Самият Маринов се представи като разказа, че е на 34 години, завършил е ЕГ "Иван Вазов", а след това е учил в Московския икономически институт. От завръщането си в България се занимава с частен бизнес.

Маринов е областен координатор на АБВ, а преди това бе член на БСП, откъдето е изключен заради несъгласието си с кандидатурата за кмет на община "Родопи".

Името му се свързва с евентуална кандидатура за кмет на община "Родопи", но Маринов не конкретизира отговор дали наистина ще е кандидат-кмет.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).