Обвиниха администрацията на район "Тракия" в корпоративна зависимост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
15:53 / 23.03.2023
5491
Както по-рано днес Plovdiv24.bg ви информира, станалото вече традиция официално откриване на велосезона в Пловдив ще се проведе тази събота, 25 март 2023 година

В социалната мрежа Фейсбук се появи смущаващ коментар, направен от Христо Христов от Пловдив вчера. Публикуваме го без редакторска намеса:

"Колеги активисти, да ви обърна внимание на предстоящото събитие. Община "Тракия" много внезапно промени датата на откриване на Велосезон 2023 на 25.03., тази събота, макар че буквално преди два дни се срещнахме с тях и ни казаха за след три седмици.

Корпоративно зависими са от "Декатлон" и откриването на новата им площадка. И поради лошата си организация още не са обявили новата дата на сайта си, но ни потвърдиха по телефон по-рано днес.

Нашата цел е да се съберат колкото се може повече хора, защото няма по-добър аргумент от нарастващ брой велосипедисти в полза на нуждата от нова и адекватна велоинфраструктура. Дали ще дойдете в подкрепа на аргумента или няма какво друго да правите събота сутрин или се чувствате с достатъчно късмет да спечелите награди от томболата на "Декатлон" не е важно.

Колкото повече хора, толкова по-добре. На място ще сме опънали щанд от "ВелоКултура", за да ви представим проекта ни за развиване на велосипедната инфраструктура в града и в двете прилежащи общини и да отговаряме на въпроси в случай, че някой иска да ни пита нещо

Сега, това е откриване на ВЕЛОсезон, но са добре дошли всички с по-екологични транспортни средства - велосипед, тротинетка, триколка, едноколка, скейтборд, ролери, сегуей, хавърборд, даже и пеш да се движите никой няма да ви върне. С електричките под наем на Spark не става.

Маршрутът е по велоалея. Също така е кратък, ако ви притесняват дълги разстояния - 1,2км. Също така полицията ще осигури безопасно пресичане на двете места, където е нужно. Т.е. можете да дойдете и с 2-годишно дете и с 80-годишен родител, стига да си носите достатъчно храна и вода.

Тръгва се в 10:00 на 25.03., събота, от община "Тракия". Час преди това пак там започва регистрацията за томболата. Прогнозата за момента е за слънчево време 15 до 20 градуса след 10:00, никакъв вятър. Не ми трябва списък с желаещи. Заповядайте на място, който реши".

Виж коментарите (8)

Още по темата (5):
25.03.2023 Ограничават движението заради откриването на велосезона в Пловдив
25.03.2023 Костадин Димитров и Йордан Йовчев повеждат шествие в Пловдив
24.03.2023 Временно ограничават движението заради откриването на велосезона в "Тракия"
23.03.2023 От район "Тракия" отговориха за корпоративната зависимост
23.03.2023 Костадин Димитров и Йордан Йовчев повеждат шествието за старта на Велосезон 2023
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).