Общинският гаранционен фонд събира бизнеса и банките на форум за европроектите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:38 / 28.03.2011
3307
Съветът за управление на Пловдивския общински гаранционен фонд събира представители на местния бизнес и банките на форум, на който ще бъдат поставени конкретни програми, проекти и механизми за привличане на ресурси от европейските фондове и търговските банки. Практическият семинар-обучение е насрочен за 30.03.2011 г. от 14.15. ч. в Общински съвет-Пловдив, ул. "Авксентий Велешки" 20.

"Семинарът, който организираме, ще има изключително конкретна насоченост в един такъв важен за страната ни и града процес, какъвто е успешното привличане и защитаване на финансови средства от еврофондовете", обяви председателят на Съвета за управление на Пловдивския общински гаранционен фонд и зам.-председател на ОбС Сузана Николова. По време на семинара ще бъдат представени програмите, по които може да се кандидатства през 2011 г., както и механизмите за защита на бенефициентите. Ще бъдат представени и възможностите на Пловдивския общински гаранционен фонд за подпомагане на малки и средни предприятия. 

Колеги, припомням, че с решения на Общински-съвет-Пловдив за членове на Съвета за управление на Пловдивския общински гаранционен фонд, освен Сузана Николова /ГЕРБ/ са избрани още Камен Шишманов /ВМРО-НИЕ/, Димитър Керин /"Атака"/, Тодор Кръстев /"Коалиция за Пловдив"/, Даниела Желязкова /ДСБ/, Георги Колев /ЗС "Ал. Стамболийски"/ и Мехмед Асан /ДПС/. Управител на Пловдивския общински гаранционен фонд е зам.-кметът Александър Константинов.

Участниците в семинара ще имат възможността да се регистрират от 14.00 до 14.15 ч.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).