Общински съветник: Трафик в Пловдив няма да има, ще има едно голямо безкрайно задръстване

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (2)
22:31 / 11.10.2022
11371
Независимият общински съветник Слави Георгиев отново написа коментар във фейсбук относно случващото се в града по отношение на ремонтите и управлението на местната власт в лицето на кмета Здравко Димитров. Plovdiv24.bg публикува написаното от общинския съветник без редакторска намеса:

Днес Здравко Димитров, изпълни първото си предизборно обещание, справи се с трафика в Пловдив. С първата копка на "Южния обходен колектор" в район "Южен" и проточилия се ремонт на ул. "Даме Груев", "Водния проект" в район "Северен", пробива до Водната палата в район "Централен" и реконструкцията на бул. "Хаджи Димитър" в район "Западен", 4 от 6 района на Пловдив, са вече блокирани.

Трафик няма да има, ще има едно голямо безкрайно задръстване. Всички тези ремонти, се нуждаят от изцяло нов ред за организация на движението в Пловдив и оформяне на временни еднопосочни маршрути, до приключване на ремонтите.

Нищо такова не се вижда от работата на Здравко Димитров, Пламен Райчев и Тодор Чонов. Сякаш в Пловдив няма струпване на критично количество ремонти и сякаш, не са го знаели.

Работата на администрацията е да предвиди, планира и оформи движението в Пловдив, така че то да е максимално улеснено за гражданите, въпреки ремонтите. Явно доста хора в Общината просто не са си свършили работата.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).