Общината няма 8000 лв. за осветлението на подлеза срещу СОУ "П. Кр. Яворов"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
11:54 / 09.08.2011
1201
Напълно готов е подлезът в "Северен", в близост до колелото на Панаира, а този, срещу СОУ "П. Кр. Яворов" е частично възстановен. И двете съоръжения ремонтирахме с оскъдните средства от наемите за преместваемите съоръжения", заяви днес на пресконференция кметът на района д-р Ина Филипова, предаде репортер на Plovdiv24.bg

По нейните думи, за втория подлез, намиращ се пред гимназията, съществува много сериозен проблем, а именно липсата на осветление. 

"8000 лв. е стойността на осветлението, за да може този подлез да бъде ползван, както през деня, така и през нощта. За съжаление обаче, имаме официален отказ от  Община Пловдив за осигуряването на тези пари", категорична беше Филипова.

Тя отново напомни, че ако средствата от гаражите бяха останали на разположение на районните кметства, този проблем нямаше да съществува. За сравнение, Филипова даде миналата година, когато от кметството на "Северен" са дали повече от 40 000 лв. за осветление. С тях е възстановено същото такова по 3 улици в квартала, по "Карловско шосе", на Кръста и т.н.

Припомняме, че на 07.06.2011г. ви информирахме за започването на ремонтните работи по двата подлеза на бул."България". От администрацията на района тогава бяха изчислили, че ремонтните работи на двата подлеза ще струват около 15 000 лв. 

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Meteo Balkans: Към 15:50 ч. очаквайте градушки с размер на грах!
Прокуратурата в Пловдив: Афганистанците са платили по 3000 евро з...
Читател: Недомислие! Кой одобри това?
Кървава свада на улица в Пловдив, има ранени!
Жена е в болница в Пловдив след мощен взрив!
Прокуратурата в Пловдив и МВР с извънреден брифинг


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).