Община Пловдив в подкрепа на добрите идеи на младите хора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:31 / 24.11.2015
2393
Бивши и настоящи студенти от
Аграрен университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
"Младите, Вие сте двигателят на развитието на нашето съвремие, затова разчитаме да сте активни и да се възползвате от условията на конкурса. 

Това е един от шансовете, които Община Пловдив предоставя, за да може градът ни да се развива и отговаря на съвременните изисквания на обществото", с тези думи се обърна към студентите от Аграрния университет заместник-кметът "Спорт, младежки дейности и социална политика" Георги Титюков

Срещата беше проведена по повод организирания от Община Пловдив за седма поредна година конкурс "Най-добър млад предприемач".

"Предприемчивостта, активността и иновативното мислене са едни от най-добрите качества у младите хора. Идеята ни е да Ви подпомогнем в най-трудния етап от Вашия бизнес - началото", сподели още Титюков.

Той разясни условията, на които желаещите трябва да отговарят, за да участват, а именно да са на възраст между 18 и 33 години, да предоставят един проект, който да е не повече от 25 страници. Могат да кандидатстват както действащи фирми, така и физически лица. 

Присъстващите студенти останаха удовлетворени от крайния срок да подаване на бизнес плановете - 22 януари 2016 Г., тъй като ще има достатъчно време да обмислят своите идеи. 

Специална комисия от представители на Община Пловдив, журналисти, членове на студентски и академични съвети, експерти от IT сектора ще оценяват предложенията. За най-интересната идея ще бъде осигурена парична награда на стойност - 7000 лева, за 2-ро място са предвидени - 4000 лева, а за двете трети места - по 2000 лева.

"Всяка година броят на кандидатстващите се увеличава, предложенията и проектите са все по-атрактивни, което ме радва, защото това означава, че в Пловдив има млади хора, които искат да работят и по-важното знаят как да го направят", сподели тенденцията Георги Титюков

Той изрази надежда, че и тази година конкуренцията ще е голяма, а победата в конкурса ще е първата крачка за собствен бизнес и реализиране на добрите идеи.

За повече информация може да посетите сайта на Община Пловдив на ТУК.

Виж коментарите (0)

Още по темата (41):
27.03.2024 Общината приема документи за конкурса "Най-добър млад предприемач на
Пловдив"
17.03.2023 Стартира конкурсът "Най-добър млад предприемач на Пловдив"
30.11.2022 Наградиха победителите в конкурса "Най-добър млад предприемач" на
Пловдив
02.07.2021 Тя е най-добрият млад предприемач в Пловдив!
28.02.2021 Стартира поредното издание на "Най-добър млад предприемач на Пловдив"
04.06.2020 19-годишен е най-добрият млад предприемач на Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).