Община Пловдив стартира от утре единна телефонна линия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:05 / 06.05.2020
2718
От утре започва да работи в тестови режим единният телефонен номер 0800 112 32 на Община Пловдив. Първият в страната общински колценър ще е на разположение на пловдивчани всеки делничен ден от 8.30 до 17.30 ч. Гражданите ще могат да задават своите въпроси, да подават сигнали и да търсят съдействие.

 

Системата е в процес на изграждане, като е предвидено поетапно към нея да бъдат присъединени всички общински звена. Целта на проекта е гражданите на Пловдив да получават търсената от тях информация само с едно обаждане. Анонимни сигнали няма да бъдат отработвани. По време на тестовия режим и до въвеждане на пълната фунционалност на колцентъра при необходимост, от гражданите може да се изисква, при определени казуси, да съобщават на операторите своето име и телефон, за да може служители на общината да върнат обратно отговор. Телефонната услуга ще е напълно безплатна за потребителите, независимо дали се обаждат от мобилен или стационарен номер.

--

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Това е листата на БСП в Пловдив, която ще атакува новия парламент...
Адско задръстване на Околовръстното на Пловдив, шофьорите изнерве...
От Дионисий до Орфей - наслада за сетивата и душата, само в преда...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Забавен надпис на автомобил с пловдивска регистрация предизвика ф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).