Община Пловдив дава близо 89 000 лева за охрана на ценни пратки и товари

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
09:28 / 13.06.2023
1194
Община Пловдив обяви обществена поръчка за охрана при транспортиране на ценни пратки и товари на дирекция "Местни данъци и такси" и Общинско предприятие "Жилфонд". Услугата ще бъде възложена чрез пряко договаряне. Крайният срок за подаване на оферти изтича в полунощ на 14 юни, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Прогнозната стойност на поръчката е 88 666,67 лева без ДДС. Обект на процедурата е предоставяне на услуги по охрана при транспортиране на ценни пратки и товари, съгласно Закона за частната охранителна дейност (ЗЧОД), за нуждите на възложителя – Община Пловдив. 

Лицата, които ще извършват дейността, трябва да са преминали успешно обучение за професия "Охранител", придобита в институция от системата на професионалното развитие и обучение. Задължително изискване е автомобилът, който ще превозва пратката от обекта на ул. "Радецки" № 18А, да е брониран.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Областна администрация Пловдив с интересно предупреждение за Деня...
Първи подробности за евакуацията в най-голямата болница в Пловдив...
"Швейцарско сирене" по пловдивски булевард
Пригответе до 200 лева, ако искате да гледате на живо този грък в...
Шеметен първи юни, нови обекти и единствен по рода си MakeUp Mast...
Дебора минути преди делото: Готова съм психически за разпита


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).