Обновиха детски площадки в ЦДГ "Детелина"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:06 / 03.11.2016
2962
На тържествена церемония кметът на район "Източен" Николай Чунчуков официално откри обновените детски площадки в ЦДГ "Детелина", които са дългоочаквана придобивка за възпитаниците на градината. 

Съвременната игрова база беше реализирана със средства от бюджета на детското заведение и субсидия от Община Пловдив и с изключителното съдействие на районната администрация, като главният архитект Даниела Пухалева безвъзмездно изготви проекта и техническото задание. 

Директорът на ДГ "Детелина" Теодора Тодорова изказа своята благодарност и на главния инженер на Община Пловдив Йордан Калев за специалното внимание към работата по изграждане на площадките с оглед безопасното им експлоатиране и сертифициране.

На живописно украсените нови места за игра децата зарадваха своите гости с празнична програма, а лентата прерязаха директорката, кметът и заместник-кметовете Милка Тодорова-Добрикова и Николай Киров. 

Николай Чунчуков пожела на децата много весели игри, на учителите - да са всеотдайни към своите възпитаници, а на родителите - да обичат децата си и да бъдат спокойни, че са под грижите на отличните педагози в "Детелина".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
ПП-ДБ: Повече държавна помощ за родителите е грижа за децата
Четвъртокласник от Пловдив впечатли единствения български капитан...
Богослов: Николай Пловдивски се заиграва с евроатлантизма, но не ...
Един от най-великите изпълнители за всички времена е на почивка в...
Лекар от Пловдив: Ние сме с най-добрия обхват в Европа
Днес деца от цялата страна се събират в Стария град


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).