Областният управител заминава на тридневно посещение в Брюксел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
07:00 / 05.07.2015
2448
Областният управител на област Пловдив Розалин Петков заминава днес на тридневно работно посещение в Брюксел. Визитата се осъществява по покана на Представителството на Европейската комисия в България, която организира посещение на областни управители от цялата страна в Централата на Европейската комисия в Брюксел. Всички разходи по пътуването се поемат от ЕК.

Целта на пътуването е членовете на делегацията да се запознаят на място с работата и функционирането на Комисията, както и да бъдат дискутирани актуални теми, относно европейската интеграция и ролята на регионите в развитието на ЕС, сред които: 

"Ролята на Европейската комисия като изпълнителен орган на Европейския съюз", "Регионалната политика на ЕС с фокус върху България", "Политиката на Европейската комисия в сферата на заетостта", "Европейски социален фонд", "Трансантлатическо партньорство за търговия и инвестиции", "Миграционната политика на Европейската комисия" и др. 
 
Предвидена е среща-дискусия на областните управители с членовете на кабинета на вицепрезидента на ЕК Кристалина Георгиева, както и посещение на Центъра за спешно реагиране при бедствия.

За времето, в което ще отсъства, Областният управител Розалин Петков ще бъде заместван от д-р Христо Грудев - заместник-областен управител.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).