ОП "Синя зона, паркинги и гаражи" с нов шеф

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
19:56 / 27.04.2011
4023
ОП "Синя зона, паркинги и гаражи" вече имат нов шеф, каза за Plovdiv24.bg. главният секретар на община Пловдив Борислав Инчев. Това е комисар Ангел Рангелов, който е бившият началник на полицията в града.

Инчев се позова на  справката в отдел "Човешки ресурси" на общината, според която трудовият договор на комисар Рангелов, е подписан от кмета Славчо Атанасов на 21.04.2011г. С това, назначението на Ангел Рангелов на мястото на Петър Копарански като шеф на ОП "Синя зона, паркинги и гаражи", вече е факт.

Припомняме, че преди време стана ясно, че Петър Копарански е подал заявление до кмета Славчо Атанасов, с молба да бъде временно отстранен от заеманата от него длъжност, поради здравословни причини.

Тогава кметът прие молбата на неговия подопечен, но все още не се знаеше кой ще бъде неговият заместник. Временно изпълняващ длъжността на шеф на ОП "Синя зона, паркинги и гаражи", тогава стана един сегашните заместници в общинското предприятие, Еньо Колев.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
За две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Пловдивчанин: 6 жертви и 5 тежко пострадали в този участък!
Пейков: Ако бях кмет на Пловдив, не бих допуснал на Альоша да се ...
Нова промяна в движението в "Западен", но за кратко
Зов за помощ! Калин отново има нужда от средства за животоспасява...
Адвокатката на барикадиралия се полицай: Опитал е да се обеси на ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).