ОП "Чистота" - Пловдив съкрати работното време на площадката за непотребни вещи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:52 / 17.03.2020
4066
Специализираната площадка в базата на ОП "Чистота", където пловдивчани могат да предават разделно събрани непотребни вещи от домакинствата, ще работи от 08:30 до 14:00 ч., а не както досега – до 17:00 ч., в дните от понеделник до петък.

"Намаляваме работното време заради обявеното извънредно положение в страната и в съответствие с мерките на общинския оперативен щаб срещу разпространение на коронавируса", коментира изпълняващият длъжността директор на "Чистота“ Николай Георгиев.

Той напомни, че на площадката гражданите могат да предават излязло от употреба обзавеждане – маси, столове, гардероби, дюшеци, матраци и др., хартиени, картонени, пластмасови и стъклени опаковки, плоско стъкло, хартия и картон, флуоресцентни тръби, автомобилни гуми и други разделно събрани отпадъци от домакинствата.

Очаква се работното време на площадката да се възстанови след края на кризисната ситуация. Всички помещения и пространства в базата на предприятието всекидневно се дезинфекцират, каза още Георгиев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).