ОИЦ представя отворени конкурси по ОП "Наука и образование за интелигентен растеж"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:37 / 19.10.2015
1859
Екипът на Областен информационен център - Пловдив организира информационен ден в Пловдив за представяне на двете актуални процедури "Подкрепа за предучилищното възпитание и подготовка на деца в неравностойно положение" и "Образователна интеграция на учениците от етническите малцинства и/ или търсещи международна закрила" по оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж 2014 - 2020 година". 

Информационното събитие ще се проведе на 22 октомври от 10 до 12 часа, в зала "Пълдин" на хотел "Рамада Пловдив - Тримонциум". 

За участие са поканени директори и служители в основни и средни училища, детски градини, обединени детски заведения и други образователни институции в Пловдивска област, както и представители на общинските администрации и неправителствени организации.

По време на срещата екипът на Областния информационен център - Пловдив ще разясни насоките за кандидатстване с проектни предложения за настоящите отворени процедури. 

По време на информационния ден ще бъдат разяснени още модула за електронно кандидатстване с проекти към оперативните програми, както и възможностите на Информационната система за управление и наблюдение на средствата от Европейския съюз до 2020 година (ИСУН - 2020).

Областен информационен център - Пловдив е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, изградени с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

ОИЦ - Пловдив работи в рамките на проект на община Пловдив под № BG161РО002-3.3.02-00021-С0001 "Изграждане на областен информационен център в Пловдив".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...
Триумфален успех на ученици от Пловдив в Рим
Предстои реорганизация на градския транспорт в Пловдив. Ще бъдат ...
Желана от цялата държава милиардна инвестиция идва в Пловдив
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).