Ново футболно игрище в ОДЗ "Боряна"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:12 / 16.09.2015
3412
Кметът на район "Западен" Димитър Колев откри официално ново футболно игрище в двора на ОДЗ "Боряна" в квартал "Прослав". Заедно с него на откриването на детската площадка бяха заместник-кметът Ангел Славов, началникът на отдел "Образование" към района Веселина Балджиева и общинските съветници Ясен Михайлов и Петър Попов.

Церемонията по откриването на игрището започна с химна на България. След това малката Никол Запрева изпя песен, с която се е явявала на многобройни конкурси в страната. След като отряза лентата на новото игрище, кметът на район "Западен" Димитър Колев даде началния удар на футболен мач между децата на ОДЗ "Боряна". 

Игрището е изградено изцяло със собствени средства на детското заведение, което се слави със своите добри футболисти. Като доказателство за това е фактът, че възпитаниците на детската градина са ставали два пъти шампиони на градско ниво, а имат и пет златни медала от турнири за деца, организирани в район "Западен".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).