ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нови указателни табели се появиха по бул. "България"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:10 / 11.05.2015Коментари (9)2461
ОП "Организация и контрол на транспорта" монтира първите шест нови указателни табели на бул. "България" при кръстовището с бул. "Васил Априлов".

"Целта е освен да ориентираме шофьорите, които пътуват през Пловдив към други населени места, да улесним и гостите на града, като ги информираме за посоката към важни обществени обекти", коментира директорът на общинското предприятие Васил Павлов.

Предвижда се до края на лятото Пловдив да е с обновени информационни табели върху светофарните ферми на всички знакови места в града. През последните десет години това е първата подобна мащабна акция, която се осъществява след предварително направено обследване от специалистите на ОП "Организация и контрол на транспорта". 

Монтажът на новите табели започна преди около месец от кръговото кръстовище до Централна гара. За да не се затруднява движението, дейностите се извършват в дните и часовете с минимален автомобилен трафик.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Табелите дават грешна информация, като например, че Пазарджик се намира на първокласен път №6, а не на правилното - №8. Отделно на това насочват за Пещера в посока където няма една табела за Пещера. Тази за Бургас колко хитро да пътуваш на запад, за да хванеш посока на изток ... и то трябва да знаеш да отбиеш на табела Съединение иначе никакъв шанс да излезнеш за Бургас. Освен това буквите са малки, и когато си вече на кръстовищете е все едно какво ти пише отгоре, защото нямаш шанс да се престроиш, ако трябва. Нека вземем пример от старите табели ... те са поставени поне 150-200 метра преди кръстовища
-2
 
 
Значи толкова е важно да знаеш къде е гарата и Гребният канал... Ами другите градове, ами центъра... те къде са... Ще дойде някой си от град Х и ще пита къде е гарата... Премрял е! Табелите трябва да насочват към повече неща! Ето центъра... той навсякъде трябва да фигурира!! Пример град като Смолян, Карлово, защо ги няма? Значи до гарата и гребната база може да се стигне ама като се загубят в града и не могат да се оправят да излезнат от него хората, ще ходят да питат на гарата! Пък и интересно в България ги правят тези табели... тук от табелата завиваш наляво и тръгваш за гребната и караш само направо и стигаш до гарата и свършва пътя... И СЕГА НА КЪДЕ Е ГРЕБНАТА - КЪМ НИЩОТО??
+1
 
 
"дейностите се извършват в дните и часовете с минимален автомобилен трафик" Да бе да! Правеха го в най-натовареният трафик! За пред медиите дрънкат какви ли не глупости! Аман....
+1
 
 
Спрете ТИРовете и прицепите , защото разбиха новата настилка . Иначе , за табелите : Браво !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: