Нова инфраструктура край Пловдив заради голям инвеститор

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
17:13 / 10.07.2019
9501
Правителството одобри финансирането на публична общинска инфраструктура по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. От бюджета на министерството на икономиката на община Куклен, област Пловдив, ще се предоставят средства за изграждане на елементи на общинска инфраструктура, в местност "Капсида", до границите на имота. В него ще се изпълнява сертифицирания по Закона за насърчаване на инвестициите инвестиционен проект на "Шпинер България" ООД - "Проект на зелено на "Шпинер България" за производствена база за ЦПУ металообработващи машини“.

Инфраструктурата ще бъде собственост на община Куклен и ще се ползва от всички предприятия в промишлено-търговска зона Куклен, техните служители, доставчици и клиенти.

Изграждането на новата инфраструктура ще подпомогне пътното движение, обслужвайки вече съществуващите предприятия в индустриалната зона, както и новите инвеститори.

Подобряването на инфраструктурната обезпеченост на зоната ще я направи по-привлекателна за нови инвестиции и ще спомогне за благоприятното развитие на целия регион.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).