Нова грозна изцепка в Пловдив!

Автор: Илиян Радков
Коментари (0)
20:26 / 19.08.2019
8134
Загрозяването на Пловдив в годината, през която градът ни е Европейска столица на културата, продължава с пълна сила. Читатели на Plovdiv24.bg сигнализираха за неприятни гледки по цялото протежение на ул. "Цанко Дюстабанов“. Най-фрапантна е ситуацията около сградата на Регионалната дирекция за национален строителен контрол Пловдив, видя на място репортер на медията ни.

Точно до оградата на съседна къща изникнало нещо, което наподобява на сметище. Освен купчината клони, които ги има на куп места по протежение на цялата улица, там се забелязват и други отпадъци. В повечето случаи клоните са събрани около контейнерите за смет. Проблемът е, че те си стоят там от около седмица.

"Клоните вероятно са паднали по време на последната буря, която се разрази в Пловдив. Не е изключено и някои от насъбраните клонки да издат от някой от съседите. Останалите отпадъци се извозват, но падналите части от дърветата си стоят. Тук до Регионалната дирекция за национален строителен контрол е образувано сметище. Защо поне те не се обадят, за да разчистят“, коментира пред Plovdiv24.bg живееща на ул. "Цанко Дюстабанов“.

Опитахме да се свържем с ОП "Паркове и градини“, за да разберем как ще се процедира, за да бъде премахнат проблемът. Засега усилията ни не се увенчаха с успех.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).