Невръстният Стаси от Пловдив има нужда от помощта ни, за да живее!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:53 / 06.06.2018
42894
"Заедно за малкия Станислав" е музикално събитие, целящо да подпомогне благородната инициатива за събиране на средства за лечението на малкия пловдивчанин Станислав Чонев. Всички участващи в него са ръководени единствено и само от желанието да помогнат. На сцената ще можете да чуете едни от най-известните и обичани пловдивски изпълнители. 

Невръстният Стаси е роден на 11 юли 2011 година. Няколко месеца след раждането си, започва да повръща, правят му редица изследвания и откриват, че е болен от тежка форма на хидроцефалия. Приет е в софийската болница "Свети Иван Рилски", където му поставят клапа. Причините за заболяването не са ясни, а той се влошава всеки изминал ден. Дори губи зрението си. Лекарите заявяват на семейството, че Станислав няма да преживее и година.

Надежда за оздравяването му се появява, след като родителите изпращат документите му в турска болница при един от най-добрите детски неврохирурзи в света Мемет Йозек. Малко след това родителите на Стаси разбират, че той е болен от тумор, а клапата му не работи. След първата операция следват още много интервенции - поставяне на сонда, от която да се храни, взимане на биопсия, поставяне на порт и химиотерапия. Предстои му втора операция, насрочена за 28 юни.

Събитието ще се проведе в бар "CraftЪ" на улица "Абаджийска“ 15 в квартал "Капана“, на 13 юни, сряда. Начален час 19:30. Входът за събитието е свободен, на място ще бъдат поставени дарителски кутии, в които всеки може да даде колкото пожелае.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).