Нека помогнем на тригодишната Лилия, за да има цветно детство! 

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:29 / 14.03.2018
5872
През 2017 г. екипът на пловдивската детска градина "Дъга" поде и осъществи с впечатляващ успех инициативата под надслов "Доброто продължава". Тя бе инициирана, за да възпитава у най-малките чувства на съпричастност, отзивчивост и грижа към всеки, който има нужда от подкрепа. Набраните от благородното начинание средства бяха в полза на обитателите на Дом за стари хора "Свети Василий Велики".

Тази година общността от учители и служители, деца и родители ще насочи дарителския си жест към тригодишната Лилия Козарева, чиято майка е учителка в градината, а детето ще бъде в първа група през есента. Лилия страда от "ретинопатия на недоносеното" и след прекарани няколко оперативни интервенции продължава да се нуждае от специализирано лечение на зрението, в помощ на което биха искали да бъдат хората в ДГ "Дъга".

С нарастваща масовост в района се осъществява инициативата за събиране на пластмасови капачки, средствата от преработването на които се влагат в общественозначими каузи. Отзивчивостта на хората наскоро зарадва обитателите от Център за настаняване от семеен тип за деца с увреждания към КСУ “Олга Скобелева". Кулминацията на благотворителните инициативи ще стане концертът на децата в "Гранд хотел "Пловдив" на 24.04.2018 г. Към всички пловдивчани ДГ "Дъга" и район "Северен" отправят апел: "Помогни на Лили да има цветно детство" – IBAN: BG58 UNCR 7000 1523 1718 87.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).