Неизвестни счупили с камъни стъклото на 66 в "Изгрев"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
09:15 / 21.08.2014
6502
Неизвестни лица са счупили с камъни страничното стъкло на автобуса по линия 66, за който вчера Plovdiv24.bg ви съобщи. Това каза пред репортер на сайта служител на фирмата превозвач. Инцидентът е станал в "Изгрев" вчера:

"Шофьорът е завършил курса си, за да не оставя хората, след което се е прибрал в гаража. Возилото вече е отремонтирано и изпълнява дневните си курсове", обясниха от Грация.

Припомняме и сигнала на наш читател, който се повози във въпросния автобус:

На 20.08.2014 за пореден път се убедих в простотията, която служителите на фирма "Грация" са способни да допуснат. Качвайки се на автобус MAN NL202, с регистрационен номер РВ 6520 РР, движещ се по линия №66, усещам някаква нетипична прохлада. Оглеждайки се откъде идва тя, забелязвам, че липсва цяло странично стъкло!

Не само, че стъклото липсва, но е счупено на стотици парченца, които никой не си е направил труда да почисти от пода и седалките или пък да обезопаси рамката на стъклото, дори да се забрани сядането на седалките в близост с някаква лента!

Съвсем друг е фактът, че седалката на това място е почти на нивото на прозореца и никой дори не си направи труда да ми направи забележка да не стоя там. По-нататък се качи една жена, която си седна най-спокойно и чак след няколко спирки забеляза къде е седнала и че до нея стъкло, което да е предпази по някакъв начин от падане на пътя, НЯМА.

Оттам нататък си е нейно решение дали ще стои там, или не, но ако също толкова спокойно там бе седнала жена с малко, палаво дете? По пътя имаше патрулиращи лица, представители на КАТ, които също видяха, че прозорец липсва, но не изглеждаха сякаш имат намерение да спрат рейса от движение.

Не вярвам служителите да са счупили стъклото нарочно, явно автобусът е похапнал от яростта на някой гражданин, не знам, но за мен не е нормално автобус да изпълнява превоз в такова състояние. Обаче на никой не му пука, че това си е абсолютна предпоставка за тежък инцидент. Интересно ми е как това нещо ще превозва хора в час пик след 17:00 часа? Снимките оставям на вашите коментари...


Виж коментарите (16)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).