Неадекватен мъж засипа с псувни полицаи от Шесто РУП и си позволи непристойни действия пред тях

Автор: Мария Морунова
Коментари (3)
09:05 / 05.05.2019
10843
Районният съд в Пловдив глоби с 200 лева мъж, напсувал двама полицаи от Шесто РУП. Това става ясно от решението на съда, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Екшънът" довел до глобата, се развива на 24 април около 13.40 часа на ул. "Крайречна" пред № 40. В този час там лежал глобеният, който бил полугол. Около него се били събрали хора. Двама полицаи от Шесто РУП отишли да проверят какво става, а свидетели им обяснили, че полуголият е уринирал и падал по земята, при което се е самонаранил. При опит на полицаите да установят самоличността на нарушителя, той започнал да буйства, да ги псува, да сипе закани и заплахи спрямо тях. На поканата да бъде отведен в полицейското управление за установяване на самоличността му, той отказал и започнал отново да псува. Това наложило същият да бъде задържан и отведен в полицейското управление, където му е съставен акт за проява на дребно хулиганство. А актът вече е потвърден от съда.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).