Не е авария! Ето защо има вода и задръстване по "Руски"!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
17:37 / 19.09.2018
9435
Няма ВиК авария на кръстовището на булевард "Руски" и улица "Преслав". Това съобщи за читателите на Plovdiv24.bg управителят на дружеството Спартак Николов. По думите му там се намира спирателният кран, чрез който ще бъде спряна водата заради аварията срещу основно училище "Алеко Константинов".

"Авариралият водопровод е напорен и под голямо налягане, колегите трябва да направят изолация и да отстранят аварията. Създаде се изключително бързо добра организация и тук е мястото да благодаря на Общината и полицията, които веднага ни съдействаха с временна организация на движението. Екипите ни ще работят до отстраняване на проблема, като имам уверението им, че ще се справят", обясни Николов

Отделно по "Руски" вече е разположена тежкотоварна техника във връзка с последния участък от "Данаил Николаев" до "Шести септември", който ще бъде преасфалтиран, което създава задръствания в района.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Общинско предприятие търси нови служители
Пловдивчанин: Едва не умрях на пътя, млада двойка ми спаси живота...
Иван Петков ще води листата на БСП в Пловдив, Манол Генов в облас...
В Пловдив изнесоха подробности за опасното вещество, източник на ...
Започна монтажът на светофар на улица "Даме Груев"
Полицията в Пловдив подхвана джигитите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).