Нападнаха виден пловдивчанин в Стария град!

Автор: Георги Василев
Коментари (0)
11:46 / 06.03.2020
18611
Председателят на сдружение “Живея в Старинен Пловдив" Сахак Чалъкян е бил нападнат в полите на Стария град снощи. За това разказа самия той пред репортер на Plovdiv24.bg.

Това е станало снощи, малко преди 10,00 часа вечерта. По това време Чалъкян се е прибирал към дома си, когато е бил нападнат от непознато лице в района на бариерата, която се намира до Източната порта на Филипопол.

По думите му, нападателят се е приближил странично, така че Чалъкян не е можел да го види. Последвал удар с юмрук в лицето, от което очилата на пловдивчанина паднали на земята. Нападнатият веднага се втурнал да спасява очилата, без които не вижда и не успял да фокусира лицето на агресора, който веднага се шмугнал в една от съседните тъмни улички.

Чалъкян веднага звъннал на полицията – униформените пристигнали след 15 минути. Започнали разпити и обяснения. Към момента Чалъкян не може да си обясни мотива за нападението – той описа себе си като сговорчив човек, който няма врагове. Като евентуална причина посочи опит за грабеж или саморазправа.

“Щом нападат здрави и прави мъже, какво остава за жени и деца. Искам да дам гласност на случая, за да знаят хората какво се случва в центъра на града ни. Надявам се да се вземат някакви превантивни мерки – трябва да се сложат улични лампи навсякъде, за да бъде по светло и да бъдат инсталирани камери, за да може и полицията да си върши работата. Аз прегледах записите от частни камери в района, но за съжаление на тях се виждат само силуети. Ще търся съдействие от на ОП “Общинска охрана", заяви пловдивчанинът пред нашия репортер.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Известен пловдивчанин стана баща за първи път
Пловдивчанин видя камера на КАТ в града и изригна: Не ви ли е сра...
Кола на абитуриент се запали в движение в Пловдив
Тя най-после идва в Пловдив!
Борислав Инчев: Пловдив не трябва да бъде възприеман като част от...
870 души не знаят дали ще се събудят утре


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).