Наивен пловдивчанин наследи имоти за милиони, загуби ги само за година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (84)
10:00 / 08.10.2014
34183
21-годишният Милен Паунчев, станал известен като бедняка-милионер от Пловдив, наследи като на филм имоти за няколко милиона лева и ги изгуби само за една година. Преди няколко дни Милен остана и без дом. Частен съдебен изпълнител изведе младежа от фамилната му къща.

Точно преди една година Милен е един от най-богатите хора в Пловдив. Има три луксозни автомобила, движи се с охрана, живее в къща с италиански дизайн. Пилее пари в нощните клубове. Твърди, че е спонсорирал отбора по борба "Локомотив", но от клуба категорично отричат да имат връзка с него. 

Днес младежът няма нищо и се прехранва от благодеянията на приятели. Смята, че е станал жертва на престъпна схема.

В началото на 2013-та Милен е обикновено момче от Пловдив, студент в София. През март умира баща му, а 20 дни по-късно и майка му. Като на филм се оказва наследник на 100 декара в "Остромила" - кварталът, който през последните 7-8 години е доста атрактивен за строителните предприемачи. Свързва се с двама бизнесмени от Пловдив, на които започва да продава имотите.

Адвокатът на двамата бизнесмени има документи за всичко - Милен е подписвал собственоръчно всички продажби и видимо измама няма. Така днес 100-те декара са на името на бизнесмените. Тяхна е и къщата, в която живее Милен. Или по-скоро живееше до преди няколко дни. Съдия-изпълнител му отне и нея.

След няколко часа скандали частният съдебен изпълнител Стойко Вълчинов въведе във владение представителите на фирма "Евелина Трейд" - дружеството, което преди половин година е купило последните 17 декара на Паунчев.

Парадоксалното е, че за да спаси луксозната си къща, Милен фиктивно я е продал на свой приятел. Това обаче не му помогна особено. Интересното е, че само луксозният ремонт вътре струва 150 хиляди лева, а цялата къща е продадена от Милен на фирма "Евелина Трейд" за... 42 хиляди, според документите.

Адвокатката на изгонения Милен Паунчев направи изявление пред камерата ни и защити правата на клиента си. Но минути след това размисли и ни забрани да го излъчим, както и да споменаваме името ѝ. 

Причините останаха неясни за нас. Как ще приключи историята на бедняка милионер, ще стане ясно след като жалбите му влязат в съда.


Източник: Нова Телевизия

Виж коментарите (84)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).