Най-новата онлайн придобивка на Пловдив вече е тук!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 10.04.2020
7459
bag365.bg е най-новата онлайн платформа, от която бързо, лесно и удобно всеки може да поръча всичко необходимо за едно домакинство.

С един клик получавате поръчката си до входа на дома си, без чакане на опашки, без притеснения от контакт с големи групи от хора, с гаранция за коректно и лоялно отношение към нуждите на всеки един клиент. Имате възможност да избирате от огромен брой асортименти с гаранция за качество и най-добра цена.

bag365.bg е сайтът, който ще улесни напрегнатото ежедневие и ще отвори един нов свят пред вас, който ще замени отегчителното пазаруване с удобството на онлайн пазаруването. Няколко от преимуществата на bag365.bg са бързата доставка с фиксирана цена от 5 лева в рамките на град Пловдив, гарантирано качество на продуктите, опцията за преглед на пратката, както и големият ни екип, който е на ваше разположение всеки ден без почивка от 9:00 до 21:00 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Това е листата на БСП в Пловдив, която ще атакува новия парламент...
Адско задръстване на Околовръстното на Пловдив, шофьорите изнерве...
От Дионисий до Орфей - наслада за сетивата и душата, само в преда...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Забавен надпис на автомобил с пловдивска регистрация предизвика ф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).