Награди и грамоти получиха участниците в кампанията "Не бъди безразличен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:38 / 14.04.2008
1555
Kампанията „Не бъди безразличен", организирана от район "Западен", с участието на седемте си училища, се проведе в петък. Конкурсът за есе и рисунка е организиран от кмета на района Здравко Димитров и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. В състезателната проява взеха участие над 240 ученици.

Кампанията бе тържествено представена с концертните изпълнения на вокалните групи: квартет „Гергана" от ОУ „Тодор Каблешков", формация от ОУ „Драган Манчов", „Светулка" от ОУ „Васил Петлешков" и „Лолипоп" от СОУ „Св. Св. Кирил и Методий". Оригинална и ритмична игра пресъздаде на сцената ученическият клуб за спортни танци "Естийм" при ОУ "Елин Пелин".

Изключителния си професионализъм и талант показаха Мартина Ламбова и Ева Данаилова от ОМГ „Акад. Кирил Попов" със соловите си изпълнения, Никола Вълчанов от ОУ „Тодор Каблешков" с изпълнението си на кавал и Невена Атанасова от ОУ „Драган Манчов" с изпълнението си на блокфлейта.

С финес и грация поднесе спектакъла си ансамбълът по художествена гимнастика от СУ „Васил Левски".

Специалните награди и грамотите на победителите в категориите за есе и рисунка бяха връчени от г-жа Краснойка Кушева - секретар на р-н „Западен" и зам.-председател на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. В сътворяването и актьорското изпълнение на сценария се отличиха Александрина Божилова и Яна Николова от ОМГ „Акад. Кирил Попов". Всички включили се участници в конкурса получиха и поощрителни награди.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гребната база в Пловдив непочистена след Световното по риболов
Пловдивският Лаута се превърна в арена на битки от Античността и ...
Много скръбна вест за Пловдив
Какво не знаем за Четвъртък пазара и защо се нарича точно така
Пловдивски съветници бранят Панагюрското златно съкровище, не го ...
Автобуси тръгват по "Модър-Царевец", условието е 20 млн. лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).