Наглостта на един таксиметров шофьор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (62)
08:55 / 13.02.2014
10854
Наша читателка ни изпрати писмо на редакционната поща, за да изкаже мнението си за таксиметровите услуги в Пловдив:

Здравейте, Plovdiv24.bg, пиша ви по повод зачестилите проблеми с таксиметрови шофьори! На 26.01.2014 г., ден след поредния бит шофьор, точно в 14:40 повиках такси, дадоха ми 4 минути....в 14:45 вече бяхме със сестра ми в колата, когато таксиметровият шофьор се нахвърли срещу нас с думите "Колко време трябва да ви чакам аз? Не сте ли малко нахални?". 

Аз запазих добрия тон, най-спокойно извадих телефона си и направих опит да му покажа, че закъснението ми е било не повече от 5 минути, когато той започна да вика точно като някой току що излязъл от психиатрична клиника. Аз отново се опитах да му обясня вече малко с по-изнервен тон ,което е нормално, че както аз като клиентка мога в повечето случаи да ги чакам по 10 минути, така и че не мисля, че е голям проблем, че той ни е изчакал скромната 1 минута! 

Той ми отговори, че ако бяхме "закъснели" с още 30 секунди, сме щели да му видим само регистрационните номера, при което на мен ми писна някой си ненормален чичко да ми държи тон и му казах, че това не е единствената фирма в Пловдив и че ще извикам друго... Той продължи с наглия, високомерен тон, при което бях принудена да му кажа да спре на секундата при сметка 0.83 ст., хвърлих му един лев и му казах, че вече ми е ясно защо зачестиха побоищата над шофьорите и че най-вероятно не пътниците са виновни... 

Обадих се във фирмата, за да се оплача. Госпожата отсреща най-вероятно не искаше да ме слуша много-много, претупа ме набързо с обещанието, че случаят ще се проследи от колегите й, а аз съм сигурна, че този човек ще продължи да разкарва пътници из нашия град, защото от години ползвам таксита и неведнъж съм попадала на него! 

Номера на автомобила му е 73, а регистрационния РВ1490...(нямам спомен за последните букви)! Дано си получи заслуженото и вече да няма удоволствието да си вади хляба по този начин! Поздрави!

Виж коментарите (62)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).