Наглост: Безработен внук на Кирил Рашов се фука с нови коли за 500 бона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
15:42 / 20.06.2015
17235
С луксозни лимузини за над половин милион лева се е обзавел един от внуците на скандалния цигански барон Кирил Рашков. От снимки, публикувани във Фейсбук профила на Кристиян Рашков, става ясно, че 24-годишният младеж е обновил съвсем наскоро автопарка си с още два шикозни автомобила, съобщава "България днес". 

Последното попълнение на "принц" Криси е чисто ново "Порше Кайен Турбо". Дори и без особени екстри, цената в България на подобна лимузина не пада под 300 000 лева, показва справка в сайта на вносителите. 

Сума, която принц Криси, който официално се води базработен, трудно може да си позволи. 

"Реших и аз да покарам порше. 500 коня!", написа в профила си Рашков-младши под снимките на луксозния джип. 

Новината за новата придобивка моментално бе посрещната с десетки поздравления и пожелания за безаварийно каране от приятелите на Кристиян Рашков. 

Част от тях му напомнят, че е време да си подобри рекорда за скорост. Преди време младежът публикува в социалната мрежа клип, на който се изфука, че е вдигнал 260 км/час. 

"Явно доста добри пари се изкарват от контрабандните цигари. Странно защо само на данъчните не им прави впечатление замогването на този младеж, който уж не работи нищо", коментира бившо ченге от Пловдив.

Подозренията на експолицая не са съвсем безпочвени. Преди няколко години Криси Рашков бе заловен, докато опита да продаде 10 стека цигари без бандерол на мургав авер. Тогава срещу наследника на циганския клан бе повдигнато и обвинение за нелегална търговия с акцизни стоки. 

До присъда така и не се стигна. Без последствия остана и другото разследване срещу Криси Рашков. През 2012 г. той бе арестуван, след като заплаши със саморазправа във Фейсбук Веселин Христов - чичо на прегазения по време на размириците в Катуница Ангел.

В крайна сметка до присъди не се стигна и Рашков-младши продължи с охолния си живот на плейбой и царски наследник. Луксозното порше не е единствената нова придобивка на Рашков-младши. Преди няколко месеца той е похарчил част от спестяванията си и за луксозно БМВ кабриолет. 

Цената на сребристата лимузина е над 200 хиляди лева, обясняват експерти. Веднага след сделката принц Криси е побързал да се похвали на приятелите си. На фотосите във Фейсбук се вижда, че още през пролетта ромският аристократ е подкарал новата си кола. 

Въпреки студа наследникът на циганския клан е побързал да увековечи разходките си из улиците на Пловдив. Двете нови лимузини на Кристиян Рашков са заменили луксозното му червено ферари. Спортният автомобил, чиято цена и на старо не пада под 200 бона, бе любимата играчка на принца миналата година. 

Снимките с ферарито във Фейсбук из Пловдив предизвикаха истинска завист сред приятелите му, които го засипаха с молби да ги повози.

Виж коментарите (16)

Още по темата (504):
13.03.2023 ЧСИ пусна на търг част от резиденцията на "Цар Киро" в центъра на Пловдив
12.11.2022 Катуница почита Ангел и Павел, освещават параклисa в тяхна памет
23.09.2022 11 години от драматичните събития, потопили Катуница в кръв
03.04.2021 Пуснаха единствената дъщеря на Цар Киро от затвора, за да присъства на погребението му
02.04.2021 Вдигат параклис след смъртта на двете момчета, загубили живота си в размириците срещу Цар Киро
02.04.2021 Кой бе "Цар Киро"?
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).