Над 8 килограма златни накити вади на тезгяха НАП Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:14 / 14.12.2011
2253
8 килограма и 400 грама златни накити вади на тезгяха НАП Пловдив следващата седмица. Бижутата са отнети в полза на държавата от митница Свиленград и Окръжен съд Хасково. Този търг ще бъде последния подобен, но само за тази година. Новата 2012-та отдел "Продажби" в НАП Пловдив ще стартира с други количества изделия от благородни метали, отново конфискувани при опити за контрабанден внос в страната или заради незаконна търговия. 

8-те килограма накити са разпределени в 15 групи, а желаещите да им станат собственици могат да наддават само за една или за няколко от тях. Златата са 14-каратови, предимно колиета, ланци и пръстени. Кандидат-купувачите могат да ги оглеждат от днес до 15 декември. В същия срок в НАП Пловдив се подават ценовите предложения, а новите собственици на бижутата ще станат ясни на 20 декември, когато офертите ще бъдат отворени.

Близо 400 хиляди лева се очакват за бюджета от този търг. Междувременно още толкова пари вече са осигурени от продажбата на 5 килограма 22-каратови украшения, които преминават в собственост на две фирми от Пловдив и София, професионално занимаващи се с ювелирна търговия.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).