Над 400 бакалаври получиха дипломите си от Колежа по икономика и администрация

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:27 / 05.12.2007
4829
Това е вторият випуск абсолвенти, които завършват пловдивския Колеж по икономика в специалностите „Счетоводство и контрол", „Стопанско управление", „Туризъм" и „Финанси".


Дипломите на завършващите отличници, както и грамотите за висок успех бяха връчени от Зам.-кмета на Община Пловдив г-н Георги Шопов и от г-жа Сузана Николова - Зам.-председател на ОбС-Пловдив - една от първите изяви на представителите на новото ръководство на града ни. Специален гост на промоцията бе и Секретарят на Съвета по туризъм - Пловдив г-н Радослав Бозуков. На завършващите отличници ръководството на КИА подари и комплекти специализирана литература по специалностите им. Грамоти, стипендии и предметни награди бяха връчени и на отличниците от останалите курсове на Колежа.


Церемонията в препълнената Аула започна с химна на България и студентския химн. Залата стана на крака и при въвеждането на знамето на Колежа.


Председателят на Настоятелството на КИА - проф. д.и.н. Тончо Трендафилов, поздрави абсолвентите, като им пожела професионални успехи в житейското поприще. „Пред Вас стоят две основни задължения - работа и отговорност. Когато излезете на пазара на труда, ще оцените смисъла на положения от Вас труд за образованието Ви. Предстои Ви да се докажете: кои сте вие като личности, какво имате като умствен капитал и как ви оценя обществото. Бъдете смели и вървете напред!", пожела в заключение на поздравителното си слово проф. Трендафилов, който бе аплодиран бурно от своите студенти.


Вторият випуск абсолвенти на КИА бяха поздравени също от г-н Георги Шопов, както и от представител на завършващите отличници - Делка Домусчиева от специалността „Стопанско управление".


С много положителни емоции бе посрещнато и пожеланието за незабравим 8-модекемврийски празник, отправено от ректора на Колежа доц. д-р Георги Манолов.


Тази вечер по повод предстоящия студентски празник, ръководството на Колежа подарява на всички свои студенти клубно парти. Студентският съвет е приготвил за своите колеги много игри и изненади.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
За две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Пловдивчанин: 6 жертви и 5 тежко пострадали в този участък!
Пейков: Ако бях кмет на Пловдив, не бих допуснал на Альоша да се ...
Нова промяна в движението в "Западен", но за кратко
Зов за помощ! Калин отново има нужда от средства за животоспасява...
Адвокатката на барикадиралия се полицай: Опитал е да се обеси на ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).