Мюзикъл за Мерилин Монро в Драматичния театър довечера

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:52 / 15.09.2015
1604
В рамките на XIX издание на "Сцена на кръстопът" Мюзикхолен театър "Comme il faut" Киев представя за пловдивските зрители фрагменти от мюзикъла "Мерлин Монро. Образ, засенчил живота".

Представлението може да се види тази вечер от 19.30 ч. в Камерната зала на Драматичния театър. Автор на текста е Марина Дреганова, режисьор - Станислава Лясота, музика - Марк Шейман.

Киевският мюзикхолен театър "Comme Il Faut" дарява на публиката неповторимата възможност да види един мюзикъл за Мерилин Монро, за който е създаден авторски руски текст, препредаващ всички тънкости на жизнените перипетии на великата актриса. 

Динамично развиващ се сюжет, ярки масови сцени със спираща дъха хореография, впечатляващи смени на костюмите и декора, песни на живо - всичко това говори за феерично шоу, подчинено на темата за живота на неподражаемата звезда на Холивуд Мерилин Монро.


Източник: ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).