Музика и танци огласиха "Столипиново" днес

Автор: Мария Морунова
Коментари (10)
13:08 / 08.04.2015
4005
С танци, музика и избор на "Мис Чае Шукарие" днес етническият квартал "Столипиново" отбеляза Международния ден на ромите, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Програмата стратира в 10.00 часа на своеобразната сцена на ул. "Ландос". Под музикален съпровод присъстващите танцуваха, а вокална група от СОУ "Найден Геров" поднесе своя поздрав. След тях и ансамбъл "Шукарите" от София с танц поздравиха присъстващите.

Председателят на фондация за регионално развитие "Рома" Антон Карагьозов обясни, че жури с председател зам.-кметът Петър Зехтински ще избере и новата "Мис Чае Шукарие" и нейните подгласнички. Предвидени са и козметични награди.

Поздрави към празнуващите поднесоха и гостите на събитието - районният кмет на "Източен" Николай Чунчуков, зам.-кметът Зехтински и други.

Паралелно с празника днес се раздават и ключодържатели, химикали и листовки "Не на ранната женитба". Те са част от работата на фондацията по проект за превенция на ранните бракове.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Читателка: Намерена е голяма връзка с ключове
УМБАЛ "Свети Георги" придоби най-високия сертификат за диагноза и...
Внезапно си отиде Пламен Асенов
Пепа Деведжиева: "Синя България" е за връщане към нормалността в ...
НИМХ издаде нови предупреждения за днес
Продуцент на U2 и носител на шест награди Grammy идва в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).